SAGA1

radio remote controls

 

Contactgegevens
Nieuws
SAGA1-K2
SAGA1-K4
SAGA-L
SAGA1-L40
SAGA-C2
SAGA-D2
Info-aanvraag
Bedrijfsprofiel
Downloads
Voorwaarden

 

SAGA1 serie radiografische afstandbesturingen 

succesvol op de Nederlandse markt.  

In 2002 introduceerde ELMEC de SAGA1 afstandbesturingen op de Nederlandse markt.

En, naar nu is gebleken, met het nodige succes ! Duurzaam, flexibel, gebruikersvriendelijk en veilig; dat zijn de woorden die onze klanten gebruiken om de SAGA1 afstandbesturingen te omschrijven.

Na diverse uitbreidingen in het gamma is het nu de beurt aan een verjongingsbeurt voor de "oude" vertrouwde C2 en D2 serie. Hoewel deze types zeer betrouwbaar zijn gebleken is het toch onontkoombaar deze types te moderniseren naar de huidige stand van de techniek. De C2 is vervangen door de K2, en de D2 door de K4.

Uiterlijk zijn de verschillen zeer klein, innerlijk echter is de techniek volledig vernieuwd met als doel de mogelijkheden en de veiligheid verder te vergroten.

Momenteel zijn er twee series, genaamd de standaard serie en de L-serie. De standaard serie bestaat uit twee drukknopuitvoeringen, met acht (SAGA1-K2) of twaalf (SAGA1-K4) 2-traps drukknoppen. De twaalf knops uitvoering heeft tevens twee keuzeschakelaars.

De L-serie bestaat uit vijf drukknop-uitvoeringen en 1 joystick-uitvoering (L40). Verschil met de standaard serie is de interne techniek. 

Deze twee series maken de SAGA1 radiografische besturingen bij uitstek geschikt voor het bedienen van zowel hijswerktuigen als machines.

De handzenders en ontvangers zijn ondergebracht in degelijke behuizingen met beschermingsklasse IP65. Standaard zijn er sets beschikbaar met 2 handzenders, 1 ontvanger, 2 accu-sets, 1 acculader en 2 draagriemen.

Kenmerkend voor de SAGA1 serie is het feit dat er standaard sets beschikbaar zijn, voorzien van twee handzenders. De handzender is het deel van de set welke het meest te lijden heeft van de omgeving en het gebruik. Hoewel de SAGA1 series van industriële kwaliteit zijn kan een handzender door bijvoorbeeld een harde val defect raken. In dat geval beperkt de tweede handzender de stilstandtijd tot een minimum. De prijsstelling van de sets met twee handzenders is bovendien veelal gunstiger vergeleken met sets van vergelijke uitvoeringen van andere merken met slechts één handzender. Dit wordt gerealiseerd door het toepassen van de laatste techniek in combinatie met seriematige productie.

Meer weten ? Neem contact op met onze verkoopafdeling, zij kunnen u vakkundig te woord staan. Vraag ook naar de gunstige prijzen of bezoek of e-mail ons op info@saga1.nl.

Geloërveldweg 6

5951 DH  BELFELD

T 077 - 373 5660

F 077 - 373 6240

E info@saga1.nl

KvK Venlo: 12014800

Bezoeker: Hit Counter

 

(C) 2002 ELMEC BV